معاون اول قوه قضائیه:
دلال های ارز را محكوم كردیم اما مسببان اصلی چه كسانی هستند؟
به گزارش علم عدل معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینكه قوه قضائیه و ناجا دلال های ارز را بازداشت و محكوم كردند، خواهان این شد كه با مسببان اصلی به هم ریختگی بازار ارز برخورد شود.
به گزارش علم عدل به نقل از مهر، غلامحسین محسنی اژه ای در مراسم تودیع و معارفه رئیس كل دادگستری استان تهران كه پس از ظهر امروز برگزار شد، اظهار داشت: دهه اول این ماه بسیار شریف است و ما روز عرفه و اعیاد قربان و غدیر را در پیش داریم و از خداوند توفیق می طلبیم؛ در این ماه می بینیم ذكر شریف لا اله الا الله زیاد وارد است. از خداوند می خواهیم توفیقی بدهد تا این ماه را درك نماییم. معاون اول قوه قضاییه اضافه كرد: آقای اسماعیلی در هر كجایی كه بودند، توفیقاتی داشتند، در مسولیت جدید هم ان شالله توفیق خواهند داشت. وی افزود: ریاست كل جدید دادگستری تهران هم از سابقه خیلی خوب قضایی برخوردار می باشند و در دادگستری گیلان، دادستانی كل كشور و مناصب دیگر پست داشتند. امیدواریم بتوانند با نیت پاك و تجربه ای كه دارند منشأ اثر باشند. وی با اشاره به ترك جلسه از جانب دادستان كل كشور اظهار داشت: ایشان باید در جلسه ای دیگر حضور می یافتند. محسنی اژه ای با تاكید بر اینكه تهران مختصات خودش را دارد اظهار داشت: مدیری كه در این استان پست می گیرد، باید این مسئله را در نظر بگیرد. وی ادامه داد: همكاران اشاره كردند كه حجم كار زیاد است. در این چهار دهه مگر همه چیز برای ما فراهم بود؟ با همین دلسوزی كه انسان در مسئولان می بیند و با همان روحیه سال ۵۷ كار نماییم با تمام وجود احساس می كنم بر مشكلات فایق می شویم. معاون اول قوه قضاییه خطاب به مسولان قضایی استان تهران اظهار داشت: باید متولی حرمت امام زاده را نگه دارد و این را باید در ارتباط با زیرمجموعه خود در نظر بگیرید. علاوه بر حمایت و اعزاز باید به صیانت و سلامت زیر مجموعه خود دقت كنیم.
محسنی اژه ای افزود: اگر فسادی در بخشی هست و ما آنرا ریشه نكن نكنیم و آن فساد در خانه ما هم لانه كرده باشد احتیاج به درمان دارد چون كه فساد مسری است. وی ادامه داد: احساسم بر این است اختلاف طبقاتی در حال افزایش می باشد و عده ای در حال تلاش هستند تا ثروت بادآورده ای را برای خود فراهم نمایند. یك عده ای در كشور بستری برایشان فراهم شده و با تكثر ثروت بقیه جاها ها را خراب می كنند.
وی ادامه داد: این ثروت بادآورده خدای ناكرده امكان دارد در قدرت و انتخابات و در جابه جایی مدیران دخالت كند و این ثروت امكان دارد زمینه های لغزش را فراهم آورد.
معاون اول قوه قضاییه با تاكید بر لزوم نظارت ها اظهار داشت: اداری و دوستانه می گفتم كه درآمد ما در كشور مشخص است بخشی از آن مربوط به نفت و بخشی به مالیات و واگذاری های خصوصی و غیره است. به بخش نظارتی گفتم در این چند سرچشمه متمركز بشوید. محسنی اژه ای افزود: بر روی دو چیز به تفاهم رسیدیم كه یكی از آنها این بود كه منشأ پولدار شدن بی حساب و كتاب شدن برخی ها به مسئله زمین و برخی به شركت های لیزینگی و تعاونی ها برمی گردد. محسنی اژه ای افزود: در ارتباط با تعاونی ها شاهدیم كه بیشتر از یك میلیون جمعیت سپرده گذار پولی را تهیه كرده و این مسئله سبب سرریز شدن مشكلات این تعداد به قوه قضاییه می شود.
معاون اول قوه قضاییه خطاب به رئیس دادگستری و دادستان تهران اظهار داشت: از آقای اسماعیلی می خواهم آماری در ارتباط با برگرداندن اراضی ملی به بیت المال ارائه دهند. وی افزود: یكی از مسایلی كه به مردم ضربه می زند، مبحث فرار مالیاتی است. فرار مالیاتی به كجا می رود، آیا به تولید می رود؟ برای برخی افراد خاص میرود كه همین فساد را بوجود می آورد. محسنی اژه ای خاطرنشان كرد: احساس خطر می كنم از این ثروت بادآورده ای كه عده ای انجام می دهند. با این نوسانات بازار و ارز در مدت كمتر از یك سال بروید و ببینید چه كسانی با ثبت سفارش متقلبانه و ریختن ارز ما به بازار سبب شدند قوه قضاییه و ناجا به كف خیابان برود و آن دلال را بازداشت و محكوم نماییم. اما مسببان این قضیه چه كسانی بودند؟ چه كسی نظارت نكرد؟ چه كسی آن همه ارز را به بازار ریخت تا دلال ها آن طور كنند. اینها آن چیزهایی است كه اگر امروز به آنها نرسیم فردا دیر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب