دادستان كل كشور:
احیای واحدهای صنعتی صدقه جاری است
به گزارش علم عدل، لرستان دادستان کل کشور اظهار داشت: احیای واحدهای صنعتی صدقه جاری است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد امروز (۱۸ بهمن ماه) در مراسم راه اندازی مجدد سامان کاشی بروجرد، اظهار نمود: ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) حرکتی انجام داد که سه شعار اساسی، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی داشت.
وی تصریح کرد: استقلال سیاسی را به دست آوردیم امروز ایران تحت سیطره هیچ کشوری نیست، انتخابات آزاد در ایران توسط مردم برگزار می گردد.
دادستان کل کشور افزود: استقلال اقتصادی با کار جهادی و شبانه روزی محقق می شود، اگر مسؤلان تلاش نکنند هیچ کارخانه ای احیا نمی شود در حالیکه احیای واحدهای صنعتی صدقه جاری است.
موحدی آزاد بیان نمود: استقلال فرهنگی و نظامی و دفاعی را هم به همت فرزندان غیور ایران اسلامی و کار جهادی به رهبری مقام عظمای ولایت به دست آوردیم.
وی افزود: به برکت انقلاب همه مهندسان در پالایشگاه های کشور فرزندان ایران هستند و هیچ مستشار خارجی وجود ندارد، در اقتصاد می توانیم روی پای خود بایستیم، ما تحریم هواپیمایی هستیم ولی هیچ مشکلی در پروازها رخ نمی دهد.
دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: در اقتصاد وابستگی داریم وقتی ترامپ یک حرف نامربوط می زند دلار و ارز و سکه نوسان پیدا می کند و دشمنان حلقه تحریم را تنگ می کنند نباید در زمینه اقتصاد کم کاری نماییم.
موحدی آزاد با اشاره به اینکه بانکها باید از سرمایه گذاران حمایت کنند بعضی از سرمایه گذاران هم تسهیلات را درست مصرف نمی کنند، اضافه کرد: کشور ما از ظرفیتهای طبیعی بسیاری برخوردار می باشد که باید از این ظرفیت ها بهره گرفت.
وی اظهار نمود: در استانهای جنوبی و شمالی اقتصاد دریا محور را احیا نماییم تا از قاچاق جلوگیری شود، باید تلاش نماییم اقتصاد رونق بگیرد و به استقلال برسیم.
منبع: علم عدل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب