پویش نذر یاری برای آزادی زنان زندانی جرایم غیر عمد
علم عدل: پویش «نذر یاری» ویژه جشن گلریزان آزادی زنان زندانی جرایم غیر عمد امروز یکشنبه با حضور خیرین در محل ایوان شمس اجرا شد.
به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، احمدی صدر در حاشیه مراسم پویش «نذر یاری» ویژه جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیر عمد و پشتیبانی از خانواده آنان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سلسله پویش هایی در شهرداری تهران با عنوان «نذر یاری» راه اندازی کرده ایم که این پویش ها در طول سال و به بهانه های مختلف برگزار می گردد تا از شهروندان، خیرین و سازمان های مردم نهاد و... دعوت نماییم که اقدامی که سالهای سال خودشان در دستگیری از نیازمندان انجام می دهند را ما با نقش حمایتی و تسهیل گری انجام دهیم.
مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران اضافه کرد: امروز پویش نذر یاری در قالب طرح بهار ایران به موضوع آزادی زنان زندانی جرایم غیر عمد اختصاص دارد که امیدواریم به همت همه کسانی که در این عرصه دغدغه دارند بتوانیم سال جدید و همین طور ماه مبارک رمضان را به گونه ای شروع نماییم که زن زندانی جرایم غیر عمد که عمدتاً مالی هستند؛ نداشته باشیم.
وی افزود: متاسفانه تعداد کسانی که گرفتار این مسئله شده اند کم نیست اما معتقدیم همین پویش می تواند به این مساله خاتمه دهد و برخی از آنها در هنگام لحظه سال تحویل در کنار کانون خانواده خود حضور داشته باشند.
احمدی صدر در بخش دیگری از صحبت های خود به پویش جمع آوری اسباب بازی با عنوان نذر همدلی و نذر یاری اشاره نمود و اضافه کرد: در بسیاری خانواده ها بعد از بزرگ شدن کودکان اسباب بازی ها باقی می ماند که می توانند آنرا در این پویش به کودکانی که توانایی مالی خرید اسباب بازی ندارند هدیه بدهند. این اسباب بازی ها نهایتاً در محلی جمع آوری و بعد از ضد عفونی، بخشی که قابل استفاده خواهد بود مرتب می شود و به کودکانی که توانایی خرید ندارند هدیه داده می شود.
وی همین طور به پویش افطاری ساده در قالب پویش نذر یاری اشاره و تصریح کرد: در ۳۵۲ محله تهران در قالب پویش نذر یاری پیش بینی سه میلیون افطاری ساده انجام شده که توسط مردم برای مردم داده خواهد شد و ما نیز از این طرح حمایت می نماییم و هدف اصلی آن این است که مردم بتوانند سفره های خودرا با یکدیگر تقسیم کنند.
مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در تشریح شیوه مشارکت شهروندان در این پویش نیز اظهار داشت: شهروندان می توانند بصورت مستقیم و بوسیله شماره حسابی که نسبت به آن اطلاع رسانی لازم به انجام می رسد بصورت مستقیم اقدام نمایند و سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران آدرسی برای پویش نذر یاری و اسباب بازی ها اعلام خواهدنمود. همین طور هر خیری که با سازمان ارتباط دارد می تواند بصورت مستقیم نسبت به عملی کردن نیت خود اقدام نماید. مجمع خیرین ما شامل بیش از ۱۰۰۰ خیر در چند پهنه شهر تهران است.
وی افزود: ما برنامه ای را آغاز نموده ایم و دعوت می نماییم از همه خیرین و کسانی که در زمینه زنان زندانی جرایم غیر عمد دغدغه دارند نیت خودرا از این طریق عملی کنند و امید است که امروز با گلریزانی که تمام می شود بتوانیم هر چه زودتر نسبت به آزادی این افراد اقدام نماییم تا به خانواده خود برگردند. همین طور ما استقبال می نماییم که اگر شهروندان نیازمندی را در اطراف خود می شناسند نسبت به معرفی آنها اقدام نمایند.
احمدی صدر اشاره کرد: در سال قبل توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی را انجام دادیم و امسال نیز این اقدام با شکلی متفاوت بصورت بن هایی که تقدیم افراد نیازمند می شود تکرار می شود تا بتوانند با بن ها از فروشگاه هایی که در نظر گرفته شده خرید کنند. ما از شروع محرم کار را شروع کردیم تا هر فردی هر خدمتی که می تواند عرضه نماید را در این طرح بگنجانیم. بطورمثال معلمی که می تواند به فرزندانی که توانایی مالی ندارند بصورت خصوصی تدریس داشته باشد و در حقیقت مجموع نذورات را در یک بسته پویش نذر یاری دریافت و به نیازمندان تقدیم کند.
وی افزود: امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان، زنان زندانی جرایم غیر عمد بتوانند در تهران به کانون خانواده خود بازگردند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت های خود در تشریح نامه ارسالی شهردار تهران به رییس جمهور درباب کودکان کار اظهار داشت: در زمینه کودکان کار با تعدد مدیریتی مواجه هستیم. پس باید اتفاقی بیفتد تا با ایجاد هم افزایی یکبار برای همیشه این مساله حل و فصل شود. به همین دلیل اعلام آمادگی ما توسط شهردار تهران به رییس جمهور ارسال شد تا مدیریت این مساله را به عهده بگیریم و با اختصاص اعتبار و ساختار مسئله کودکان کار را مدیریت نماییم و از تعدد این مساله بکاهیم و با یک هم افزایی مسئله کودکان کار را حل نماییم.
وی افزود: در قانون شهرداری تهران نسبت به کودکان کار مکلف نیست و وظیفه اصلی بر عهده سازمان بهزیستی است تا با همکاری شهرداری تهران در تامین زیرساخت ها کمک نماییم. بیش از ۳۴ مرکز ویژه کودکان کار راه اندازی کردیم و اکنون به تعداد زیادی از کودکان خدمات می دهیم. در حقیقت فراتر از تامین زیرساخت ها کار انجام داده ایم و آمادگی تامین زیرساخت های بیشتر را داریم ولی همچنان این مشکل حل نشده و مردم شاهد هستند که در سر چهارراه ها این کودکان رویت می شوند که موضوعی آزار دهنده است. پس اعلام آمادگی کردیم و رییس جمهور نیز جهت بررسی موضوع دستورات لازم را دادند. اگر این اجازه به شهرداری تهران داده شود اساسا کمک ۱۰۰ درصدی می نماییم تا این مشکل حل شود.
احمدی صدر افزود: کارگروه ویژه کودکان کار با مدیریت بهزیستی تشکیل دادیم و مشکلات پیش روی حل این معضل را احصا کردیم و مدل حرفه آموزی برای این کودکان ارائه دادیم اما چون متولی اجرای طرح نیستیم باید تفویض اختیار صورت گیرد تا بتوانیم طرح را اجرا نماییم. این طرح با بررسی تمامی سنوات گذشته آماده شده است. اگر این تفویض صورت گیرد این طرح را اجرا می نماییم و در غیر اینصورت امیدواریم از این طرح بهره مناسب را بگیرند.
منبع: علم عدل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب