تمجید دادستان کشور از رشد درآمدهای مالیاتی بدون فشار بر مردم

تمجید دادستان کشور از رشد درآمدهای مالیاتی بدون فشار بر مردم به گزارش علم عدل، دادستان کل کشور اظهار داشت: رشد درآمدهای مالیاتی بدون فشار بر مردم و افرادی که فعالیت شفاف دارند، هم درآمدهای دولت را تامین می کند و هم فاصله طبقاتی را در جامعه کم می کند.



به گزارش علم عدل به نقل از سازمان امور مالیاتی، حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری با تمجید از دستاوردهای سازمان امور مالیاتی کشور در دولت سیزدهم، شناسایی بیش از ۲ میلیون مودی جدید، رشد ۶۸ درصدی درآمدهای مالیاتی در ۵ ماهه اول سال جاری و اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان را دستاوردهای قابل اتکای نظام مالیاتی دانست و اظهار داشت: رشد درآمدهای مالیاتی بدون فشار بر مردم و افرادی که فعالیت شفاف دارند، هم درآمدهای دولت را تامین می کند و هم فاصله طبقاتی را در جامعه کم می کند.
دادستان کل کشور با پراهمیت دانستن، راه اندازی و فعال کردن سامانه های مدرن در نظام مالیاتی اشاره کرد: داده محوری و دسترسی نظام مالیاتی به اطلاعات صحیح و درست تا حدود زیادی جلوی فرار مالیاتی در کشور را می گیرد.
وی مزیت دیگر هوشمندسازی نظام مالیاتی را کاهش ممیز محوری و کمتر شدن خطای انسانی در رسیدگی ها دانست و اضافه کرد: هوشمند سازی، نظام مالیاتی کشور را بر ریل شفافیت و عدالت مالیاتی قرار می دهد و اعتماد مردم را به سازمان می افزاید.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری بیان کرد: نظام مالیاتی، یکی از محورهای اصلی و مهم اقتصاد کشور است که دو کارکرد مهم، تامین درآمدهای کشور و دولت و تنظیم گری اقتصاد را بر عهده دارد.
وی فرهنگ سازی مالیاتی و اطلاع رسانی شفاف و درست به مردم را از وظایف اصلی نظام مالیاتی دانست و اظهار داشت: رفتار ما در سازمان امور مالیاتی کشور می تواند مردم و مودیان را جذب نماید که بصورت خودکار نسبت به خود اظهاری و پرداخت مالیات اقدام نمایند.
دادستان کل کشور افزود: همانگونه که در جامعه، یک فردی که به خمس و زکات اعتقاد دارد شخصاً و با میل و رغبت نسبت به انجام فرایض دینی و پرداخت خمس و زکات اقدام می کند، اگر درباب مالیات و تأثیرات آن بر زندگی مردم هم اطلاع رسانی درست صورت گیرد و شفاف با مردم سخن بگوییم، میل و رغبت برای پرداخت مالیات بیشتر خواهد شد.


منبع:

1401/06/20
23:21:37
5.0 / 5
436
تگهای خبر: دادستان , راه اندازی , فروشگاه , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت