رئیس دانشگاه آزاد تاكید كرد

برگزاری آزمون جامع با اعمال حداكثری پروتكل ها و عدم جابجایی افراد

برگزاری آزمون جامع با اعمال حداكثری پروتكل ها و عدم جابجایی افراد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت برگزاری آزمون جامع با اعمال حداكثری پروتكل ها و عدم جابجایی هیچ یك از افراد تاكید نمود.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، محمد مهدی طهرانچی در جلسه امضای تفاهم نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و شورای عالی استانها اظهار داشت: مدل دانشگاه اجتماعی که مدل تشکیل دانشگاه آزاد است، مدلی بوده که در غرب با رویکرد خاصی به وجود آمد؛ اما در نظام اسلامی ما و در دوره فعلی دانشگاه بنا این است که از بستر اجتماعی و دانشگاه آزاد در جهت توسعه منطقه ای و تامین آینده مردم در هر منطقه، شهر و روستا استفاده نمائیم.
وی ادامه داد: اگر به گذشته کشور نگاه نماییم، موضوع پرورش کارشناس برای حوزه های مختلف دائما مطرح بوده، این نیاز در ابتدا با اعزام افراد به خارج از کشور تامین می شده که بعد از آن برای تحقق این امر در داخل کشور دانشگاه پایه گذاری می شود. یعنی از ابتدا بنیاد این مساله به غلط گذاشته شده، بعد از انقلاب اسلامی دانشگاه اهتمام کرد تغییر ماهیت دهد و به دامان جامعه برگردد. البته هنوز بیماری هایی دارد که متاثر از ساختار ابتدایی آن است.
وی افزود: مردم در جای جای کشور اراضی خودرا برای تاسیس دانشگاه هدیه می کنند، فکر می کنند راه اندازی دانشگاه موتور محرک محل زندگی شان خواهد بود. مردم اعلام می کنند که ما نیازمند آن هستیم که مجموعه ای که دانش فرزندانمان را ارائه می کند، اشتغال آنها در آینده را نیز تامین کند. بی شک دانشگاه آزاد به همه این موارد توجه ویژه ای دارد؛ چونکه به خوبی عدم رغبت مردم را متوجه می شود و دلیل آن نیز این است که دخل و خرج آن توسط مردم تامین می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه چاره کار دانشگاه های خالی در کشور تغییر رویکرد است، اضافه کرد: اساسا ایجاد رشته ها و تشکیل مقاطع بالاتر به حل مشکل خالی ماندن دانشگاه ها کمکی نمی نماید. ما به کیفیت توجه کرده ایم، اما به کارآمدی توجه نداشته ایم و در چند دهه توجه به کارآمدی مغفول مانده است. این بیماری بزرگ نظام آموزش عالی کشور است و بیماری دانشگاه آزاد محسوب نمی گردد. ما در دانشگاه آزاد تحول در آموزش را باید به صورت جدی دنبال کنیم؛ چونکه اگر این مسیر طی شود، خیلی از مشکلات حل و فصل خواهد شد.
وی افزود: جایگاه شورای عالی استانها در قانون اساسی جایگاه بسیار رفیعی است، اما به سبب تاخیر تشکیل شوراها قسمتی از وظایف آنها را مجلس بر عهده گرفت و خللی در حکمرانی ما ایجاد کرد. به شکلی که نماینده مجلس آنچه را که طلب می کند، موضوعی است که شوراها باید طلب کنند. پس در جهت حل چنین موضوعاتی آمادگی تعامل بیش از پیش با شوراها را داریم.
وی اشاره کرد: بخش اعظم بودجه دانشگاه آزاد از محل شهریه تامین می شود و هشت درصد بودجه از محل بنیاد شهید که در پنج سال اخیر از این محل هیچ رقمی توسط دولت پرداخت نشده است. دانشگاه آزاد بخش غیر دولتی است که با شیوع ویروس کرونا سایر منابع بودجه ای خودرا نیز از دست داده است. بی شک در ادامه کار ما نیازمند تغییر رویکرد هستیم. اساسا آموزش تخصصی به این شیوه دیگر مورد نیاز مردم نیست. باید آموزش را کاربردی نماییم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود و در پاسخ به سوالی درباب درخواست دانشجویان در خصوص عدم برگزاری آزمون جامع باتوجه به شیوع کرونا، اظهار داشت: من باید از مدرک تحصیلی مردم صیانت کنم. چونکه برای ستاندن آن پول پرداخت می کنند، پس مدرکی که دانشجو می گیرد باید معتبر باشد. اگر سختگیری وجود دارد، در امتداد صیانت از این مساله است. برای آزمون جامع هر فردی در محل زندگی خود و در شهر خود امتحان می دهد و هیچ کس جابجا نمی گردد. ما در دانشگاه آزاد فضاهای بزرگ استانداردی برای برگزاری این آزمون داریم.
وی اشاره کرد: برای صیانت از مدرک ضمن اعمال حداکثری پروتکل ها و عدم جابجایی هیچ یک از افراد فضایی را فراهم کردیم که افراد آزمون بدهند. در حقیقت کرونا مشخص نیست، کی از بین برود. اگر کارهای جدی متوقف شود، برخی یاد می گیرند به همین شیوه جوامع را مختل کنند.



1399/04/19
16:05:18
5.0 / 5
2989
تگهای خبر: آزمون , اسلامی , حكم , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت