با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی صورت گرفت

تجهیز دانشگاه علوم پزشكی ایران به دستگاه تحریك الكتریكی فراجمجمه ای

تجهیز دانشگاه علوم پزشكی ایران به دستگاه تحریك الكتریكی فراجمجمه ای به گزارش علم عدل با هدف ترویج دانش علوم شناختی و كمك به تامین تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز مراكز علمی و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، دانشكده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشكی ایران به یك دستگاه تحریك الكتریكی فراجمجمه ای مجهز شد.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، ستاد توسعه علوم شناختی می كوشد از یك سو سیاست تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودكفایی و بومی سازی تجهیزات درحوزه علوم شناختی را مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهد و از سوی دیگر دانش علوم شناختی در مراكز علمی و دانشگاهی توسعه و گسترش یابد.
بر مبنای برنامه ریزی ستاد توسعه علوم شناختی مقرر است در آینده نزدیك دو دستگاه تحریك الكتریكی فراجمجمه ای در اختیار دیگر مراكز تخصصی قرار گیرد.
روش تحریك الكتریكی فراجمجمه ای دارای كاربردهای بالینی و توانبخشی بوده و با عنایت به نتایج حاصل از تاثیر مثبت این روش درمانی، امروزه تحقیقات گسترده ای در شناخت نحوه اثر آن، افزایش كارایی و اثرگذاری و همینطور امكان بكارگیری آن برای درمان دیگر بیماری ها و اختلال های عصبی-شناختی در حال اجرا می باشد.
طرح ساخت دستگاه تحریك الكتریكی متمركز فراجمجمه ای با حمایت ستاد علوم شناختی، در دانشكده مهندسی پزشكی دانشگاه صنعتی امیركبیر شروع شد و یكی از روش های مورد مطالعه برای درمان اختلالات شناختی و انواع بیماری ها است كه نتایج حاصل از انجام آزمایش های آن، تابحال بسیار امیدوار كننده است.
در این روش، دو یا چند الكترود بر روی پوست سر قرار می گیرد و جریان الكتریكی بسیار ضعیفی درحد یك تا دو میلی آمپر به سر اعمال می شود و نواحی مغزی بین این دو الكترود را تحریك می كند.
بر مبنای اعلام ستاد توسعه علوم شناختی، دانشكده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشكی ایران، با سابقه ترین دانشكده توانبخشی در كشورمان بحساب می آید. این مركز علمی با دارا بودن هشت گروه آموزشی و رشته های فیزیوتراپی، كار درمانی، اعضای مصنوعی و وسایل كمكی، شنوایی شناسی، بینایی سنجی، گفتار درمانی، مدیریت توانبخشی و علوم پایه بعنوان قطب توانبخشی كشور شناخته می شود.



1398/03/11
15:56:58
5.0 / 5
4887
تگهای خبر: پزشك , ثبت , دستگاه , سابقه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت